FLUFF
Detta är hur enkelt som helst att göra, nyttigt och framförallt GOTT!
Börja med att vispa en äggvita tills den blir fast och fluffig.
Häll sen i kvarg och hallon (ev. liiiiite honung om man vill) vispa sedan tills det blivit en jämn fluffig smet.
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3090380/images/2011/img_6600_181622327.jpg)
vispad äggvita
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3090380/images/2011/img_6601_181622734.jpg)
tillsätt kvarg och hallon. klart!
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3090380/images/2011/img_6602_181622995.jpg)
ät det som den är, eller som på bilden, med keso, hallon,blåbär,valnötter och några torkade tranbär.
Det som blir över kan man frysa så blir det som glass:)
Börja med att vispa en äggvita tills den blir fast och fluffig.
Häll sen i kvarg och hallon (ev. liiiiite honung om man vill) vispa sedan tills det blivit en jämn fluffig smet.
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3090380/images/2011/img_6600_181622327.jpg)
vispad äggvita
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3090380/images/2011/img_6601_181622734.jpg)
tillsätt kvarg och hallon. klart!
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3090380/images/2011/img_6602_181622995.jpg)
ät det som den är, eller som på bilden, med keso, hallon,blåbär,valnötter och några torkade tranbär.
Det som blir över kan man frysa så blir det som glass:)
Kommentarer
Trackback